Get Adobe Flash player

Kegyeleti virágok

Futárszolgálat

Parképítés, fűnyírás

Látogatóink

Látogatók
23562
Cikkek
17
Cikkmegtekintések találatai
198177

Névnap

2021. január 15. Péntek
Lóránt, Loránd

 
A Nap kel 07:32-kor,
nyugszik 16:28-kor.
 

 
Holnap
Gusztáv
napja lesz.

Facebook

1.1. Szolgáltató adatai

Neve: Vadvirág virágüzlet (egyéni vállalkozás)
Képviselő neve: Farkas Tamásné 
Székhelye: 8800 Nagykanizsa, Postakert u. 37/A
Adószáma: 64061807-1-40
A továbbiakban „ Szolgáltató ' .

1.2. Szolgáltató elérhetősége
Kapcsolattartó: Farkas Tamásné
Mobil: +36 30 620 5580
E-mail: kanizsavirag @ kanizsavirag.hu


1.3. A Vásárló
Aki a Szolgáltató hivatalos honlapjain (www.kanizsavirag.hu) keresztül valamilyen szolgáltatást vagy terméket vásárol, és az ÁSZF-et tudomásul veszi, és magára nézve is kötelezőnek fogadja el.
2. Általános Szerződési Feltételek célja
Az Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) Szolgáltató és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően Szolgáltató tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül irányadóak.
2.1. Szerződési Feltételek elfogadása
A Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a vásárlás illetve szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha Vásárló a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatást igénybe veszi.
2.1.1 A rendelés, vásárlás menete:
A kiválasztott terméke(ke)t a Vásárló telefonon rendelheti meg, majd a megadott e-mail címére egy linket kap, melyen keresztül átutalással fizetheti ki az előzetesen kölcsönösen kialkudott vételárat. A vételár tartalmazza a szállítási költséget is, melyek összegéről a Vásárlási feltételekben talál iránymutatást.
2.2. Szerződési Feltételek hatálya
Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az Általános Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. Az ÁSZF és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. Az ÁSZF mindaddig hatályban marad, amíg Szolgáltató szolgáltatást biztosítja.
Jelen ÁSZF 2017. szeptember 01. napjától határozatlan ideig hatályos.
3. Szolgáltató az alábbi feltételek szerint nyújtja a szolgáltatást
3.1. A szolgáltatás területi hatálya
Szolgáltató által üzemeltetett internetes szolgáltatás mind belföldről, mind külföldről elérhető, de külföldre történő szállítást Szolgáltató csak külön, egyedi szállítási megállapodás alapján vállal.
4. Szerződés létrejötte és módosítása
4.1. Általános jellemzők
A Szerződés akkor jön létre, ha a 2.1. pont értelmében a Vásárló a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatást igénybe veszi, ez egyben a jelen Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. Megrendelés akkor jön létre, amikor Vásárló a Megrendelést végső formájában jóváhagyja.
4.2. Szolgáltatás törlése, módosítása
Kézhezvételnek bolti átvételnél a pénztárbizonylat kiállításának időpontját, házhozszállítás esetén a futártól való átvétel napját értjük.
A visszatérítés érvényes a szállítási költségre is. A sértetlen termék visszaküldésének költsége az Eladót terheli.
Szolgáltató a termékeket csak sértetlen állapotban tudja visszavenni. A visszavét feltétele a számla, vagy annak másolatának megléte, csak ennek ellenében áll mód az áru visszavételére. Növény visszavételére nincs lehetőség.
4.3. Fizetési módok és feltételek
4.3.1 Készpénz
4.3.2. Előre átutalással
A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt kell megfizetni:
Az átutalás megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a megrendelés azonosítót!
5. Jogok és kötelezettségek
5.1. A Szolgáltató szolgáltatási kötelezettsége és felelőssége
5.1.1. A Szolgáltató a szolgáltatást a Vásárló részére folyamatosan biztosítja a Vásárló fizetési kötelezettségének teljesítése ellenében.
5.1.2. A Szolgáltató nem felel olyan károkért, amelyek, erőhatalom, természeti csapás (vis major), vagy egyéb, a Szolgáltató érdekkörén kívülálló ok, illetve esemény folytán következnek be, amelyekért a Szolgáltató nem tehető felelőssé.
5.1.3 . Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. A termékek mellett szereplő vételárak nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, de az oldalon lévő esetleges hibákért Szolgáltató felelősséget nem vállal, valamint az árváltozás jogát fenntartja. Az ellenérték tartalmazza a szolgáltatásnak megfelelő terhelő közterheket, illetve az Általános Forgalmi Adó (ÁFA) -t.
5.1.4. A Szolgáltató a Vásárló adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat azonban továbbadni sem reklámfelhasználás sem egyéb célra - a Vásárló kifejezett hozzájárulása hiányában - nem jogosult.
5.1.5. Vásárlói bejelentések, panaszok kezelése
A Vásárló a Szolgáltatással kapcsolatban észlelt hibákat a Virágboltban, valamint az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelentheti be. A Szolgáltató a bejelentéseket, panaszokat minden esetben 30 napon belül kivizsgálja, és a vizsgálat eredményéről a bejelentés módjának megfelelően tájékoztatja a Vásárlót. A Szolgáltató a bejelentésekről és panaszokról nyilvántartást vezet. A Szolgáltató a Vásárló által bejelentett, a vizsgálat eredményeként valósnak bizonyult és a Szolgáltató érdekkörében felmerült hiba kijavítása iránt haladéktalanul intézkedik.
5.2. A Vásárló jogai és kötelezettségei
5.2.1. A Vásárlónak a fizetés megkezdés előtt kéréseit pontos adatokkal kell megadnia, az esetleges problémák elkerülése végett.
Vásárlónak lehetősége van továbbá a rendszer figyelmeztető szolgáltatását igénybe venni, amely segítségével a rendszer automatikusan felhívja Vásárló figyelmét bármely névnap, születésnap vagy egyéb, fontos eseményre.
5.2.2. Az vásárlói adatok megadása során megadott téves adatokért, és az azokból adódó károkért Szolgáltató semmilyen formában nem vállal felelősséget, így a hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért sem. Vásárló kötelessége a megrendelésnél a megjegyzés rovatba a szállítással kapcsolatos fontos információkat közölni (pl: Hangosan és/vagy hosszan csengessenek. Rossz a csengő, kérem kopogjanak. stb.) a kiszállítás hatékonysága érdekében.
FONTOS! A megrendelésnél Vásárló minden esetben tüntesse fel telefonszámát, hogy problémás esetben a futárszolgálat a megrendelővel egyeztetni tudjon.
5.2.3. A Vásárló kötelessége a szolgáltatás fizetési mód szerinti megfizetése.
(részletesen lsd: 4.3. Fizetési módok és feltételek pontnál)
A választott fizetési módtól a Vásárló csak a Szolgáltató előzetes hozzájárulásával térhet el. Amennyiben a megrendelt szolgáltatás vételárát a Vásárló nem tudja megfizetni, akkor a megrendelt szolgáltatás automatikusan törlődik a rendszerből.

A weblapon található információkhoz, képekhez minden jog fenntartva!