Get Adobe Flash player

Kegyeleti virágok

Futárszolgálat

Parképítés, fűnyírás

Látogatóink

Látogatók
23562
Cikkek
17
Cikkmegtekintések találatai
198183

Névnap

2021. január 15. Péntek
Lóránt, Loránd

 
A Nap kel 07:32-kor,
nyugszik 16:28-kor.
 

 
Holnap
Gusztáv
napja lesz.

Facebook

Vásárlási feltételek

A termék kiválasztása
A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni a virágbolt termékei közül. A weblap általános tájékoztatást nyújt a lehetőségekről, melyet egyedi igények szerint lehet módosítani.
A rendelés
Rendelés telefonos egyeztetés alapján történik. A megrendelő telefonon elmondja kívánságait, melyet a virágbolt tulajdonosa telefonon visszaigazol.

Árak
Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a virágboltban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható.

A rendelések feldolgozása
A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.

Visszaigazolás

Telefonos egyeztetés után e-mailben egy linket küldünk, amin keresztül a fizetendő összeg is megjelenik.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra történő fizetésre. Ezt egy e-mailben elküldött linken keresztül lehet megtenni.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása a virágbolt futárszolgálatával történik. A termék szállítási várható idejét a telefonos egyeztetés alapján a bolt vezetője ismerteti önnel. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási díjak
Nagykanizsán 1.000 Ft
Nagykanizsán kívülre 100 Ft/km.

A szállítástól elállás
Ha a virágbolt a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A virágbolt nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
Mivel a növények olyan termékek, melyeket nem könnyű pontos paraméterekkel körülírni, ezért a cserép mérete és a növény magassága az irányadóak, melyek fel vannak tüntetve a termékleírásokban. A termékleírásban megadott méret a teljes (a cserép magasságát is beleértendő) magasságot jelenti, azaz mennyi helyet fog elfoglalni a polcon, ablakpárkányon, asztalon stb.
Amennyiben a megvásárolt növény nem nyerné el a tetszését, az átvételt követő napon jelezze felénk kifogását.

 

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől egy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.

A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben kerülhet sor.

A weblapon található információkhoz, képekhez minden jog fenntartva!