Get Adobe Flash player

EasyCookieInfo

Kegyeleti virágok

Futárszolgálat

Parképítés, fűnyírás

Látogatóink

Látogatók
23563
Cikkek
17
Cikkmegtekintések találatai
198193

Névnap

2021. január 15. Péntek
Lóránt, Loránd

 
A Nap kel 07:32-kor,
nyugszik 16:28-kor.
 

 
Holnap
Gusztáv
napja lesz.

Facebook

Köszöntöm a Vadvirág Virágüzlet honlapján!
Remélem, hogy az itt töltött idő hasznosan telik, és segítségére lehetek, hogy ötletet nyerjen, mivel lepje meg családját - kedvesét - gyermekét, hisz ajándékozni egyaránt öröm annak is aki adja és annak is aki kapja. Legyen akár egy jól megfogható alkalom, házasság, évforduló, születésnap - vagy legyen a döntés az alkalom szülötte, virágot adni mindig nemes tett. Legyen Ön egy esztétikus - szép csokor ötletgazdája, és bízza rám a kivitelezést, nem fog csalódni!
A nevem Farkasné Péter Mónika. Üzletem egy kis üzlet, melyet családi támogatással nyitottam és vezetek immár tíz éve.
A tanulmányaimat Szombathelyen végeztem. 1995-ben kertésztechnikusként búcsúztam az iskolától és azonnal munkába álltam, de mint virágkötő. Hét év után úgy döntöttem, hogy leteszem a metszőollót és a kötényt és egy szebb szakmát választok. Anyuka leszek.
2004 októberében megnyitottam saját kis üzletemet, a Vadvirágot. Olyan kis boltot szerettem volna, ahova nem csak vásárolni, hanem feltöltődni is járnak az emberek. Egy olyan vidéki hangulatú kis kuckót, ahová egy-egy szál virágon túl inspirációért, finom virág illatért , adott vagy kapott jó szavakért tér be bárki. Munkám során mindig arra törekedtem, hogy mind a kezemből kikerülő csokroknak, mind az üzlet belsőnek egyedi sajátos hangulata és stílusa legyen.
Hogy ez mennyire sikerült, lapozgass a galériákban és döntsd el te!

A weblapon található információkhoz, képekhez minden jog fenntartva!